Partners

The Joan is een samenwerking tussen:

Being

Being leidt in samenwerking met Steengoed BMA de realisatie van The Joan. Als onderdeel van een nieuwe generatie ontwikkelaars heeft Being de ambitie om het anders te doen. We ontwikkelen duurzame gebieden die mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Omgevingen die gemeenschapszin en groei stimuleren, en waar iedereen zich goed voelt, zowel mentaal als fysiek. Dit alles doen we met een lange termijnvisie, zodat het positieve effect ook generaties na ons voelbaar is. Want we zijn overtuigd van het idee dat we allemaal onderdeel zijn van something bigger.

Cromwell Property Group

Cromwell is een wereldwijde investment manager die belegt in commercieel vastgoed.

Cromwell is sinds december 2000 actief in de Benelux en heeft managet een portefeuille ter grootte van circa € 840 miljoen, met 243 huurders. We opereren vanuit een solide basis met eigen teams in Amsterdam en Luxemburg, die zich sterk onderscheiden op het gebied van asset management, huurdersrelatie en herpositionering van vastgoed.

OZ

OZ is een internationaal architectenbureau met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van intelligente ontwerpoplossingen. Ons werk streeft ernaar om ons gevoel van plaats, identiteit en de relatie met anderen en de fysieke ruimtes waarin we ons begeven te verbeteren, of het nu op stedelijk of gebouwniveau is. Onze ontwerpen bevorderen daarin zowel individuele als collectieve empowerment binnen de betreffende gemeenschappen.

Visser & Smit
Bouw

Visser & Smit Bouw bv is een engineerende bouwer in de complexe utiliteits- en industriebouw. Met circa 500 collega’s werken wij vanuit drie vestigingen; Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Visser & Smit Bouw beschikt over een eigen ontwerpafdeling met veel kennis en ervaring in design- en engineeringstrajecten. Visser & Smit Bouw is een VolkerWessels onderneming.

Kropman Installatie-techniek

Kropman is opgericht in 1934 te Nijmegen en is een zelfstandig bedrijf. Wij behoren tot de top van de Nederlandse installatiebedrijven. Sinds de start in 1934 heeft Kropman zich ontwikkeld tot een integrale technische dienstverlener. De dienstverlening strekt zich uit van ontwerp en advies tot uitvoering en nazorg (Services). Als systeemintegrator bestrijkt Kropman de werkterreinen werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, Contamination Control en prefabricage. Kropman opereert in de markten utiliteit, gezondheidszorg, pharma en industrie en werkt vanuit een hecht netwerk van 14 regionale vestigingen.

Arcadis

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Door de toepassing van onze diepe marktsectorkennis in combinatie met ons ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Wij zijn met 27.000 mensen die in ruim zeventig landen meer dan 3,2 miljard aan omzet genereren. Wij ondersteunen UN-Habitat met kennis en expertise om de leefomstandigheden in snelgroeiende steden over de hele wereld te verbeteren.

Contact

Bezoekadres The Joan I+II

Joan Muyskenweg 28-32

1114 AN Amsterdam

klik hier voor de kaart

 

Voor meer informatie over de verhuur neem contact op met:
 

 

Being

contactpersoon:

Laurens Leenders

T: +31 (0)20 820 2181

E: info@being.nl

being.nl

 

 

CBRE

contactpersoon:
Merel van Oudhorst

 

T: +31 (0)20 626 2691

E: merel.vanoudvorst@cbre.com

cbre.nl

 

Cromwell Property Group

contactpersoon:

Miftar Maksutaj

T: +31 (0)20 574 5800 

E: info@cromwellpropertygroup.nl

cromwellpropertygroup.nl

Klik hier voor de disclaimer

© 2021 BEING DEVELOPMENT