Zoeken
  • Boh Learn Toh | Being

Update werkzaamheden The Joan
Inmiddels zijn we twee maanden verder na het officiële startsein voor de bouw. De bouwplaats is ingericht en de heiwerkzaamheden zijn inmiddels afgerond, alle 538 palen zijn voorspoedig de grond ingegaan. Voor de warmte- en koudeopslag (WKO) hebben we een casing aangebracht, dit is een stalen mantel waar later de WKO bron doorheen wordt gemaakt. Met deze duurzame energievorm kunnen we gebruik maken van beschikbare energie uit de bodem.

De basis

De funderingswerkzaamheden zijn in volle gang, dit uit zich onder andere in ontgravingen, isoleren, bekisten en wapenen van poeren en balken. Dit vormt de basis voor de eerste betonstorten van de sprinkler kelder, de kernpoeren en de kraanpoeren waar straks de torenkranen op komen te staan.

De hoogte in

We verwachten dat we in de periode februari en maart de begane grondvloer kunnen storten en boven het maaiveld uit gaan komen. Daarna kunnen we starten met het aanbrengen van de eerste prefabbeton elementen en de staalconstructie, dit zorgt dat we zichtbaar de hoogte in gaan.
"We verwachten dat we in de periode februari en maart de begane grondvloer kunnen storten en boven het maaiveld uit gaan komen"


32 keer bekeken0 reacties
Contact

Bezoekadres The Joan I+II

Joan Muyskenweg 28-32

1114 AN Amsterdam

klik hier voor de kaart

 

Voor meer informatie over de verhuur neem contact op met:
 

 

Being

contactpersoon:

Laurens Leenders

T: +31 (0)20 820 2181

E: info@being.nl

being.nl

 

 

CBRE

contactpersoon:
Merel van Oudhorst

 

T: +31 (0)20 626 2691

E: merel.vanoudvorst@cbre.com

cbre.nl

 

Cromwell Property Group

contactpersoon:

Miftar Maksutaj

T: +31 (0)20 574 5800 

E: info@cromwellpropertygroup.nl

cromwellpropertygroup.nl

Klik hier voor de disclaimer

© 2021 BEING DEVELOPMENT